Aktuellt / Nykyinen

Jobba med oss i sommar! Vänta inte, sök nu!  >>>  CHECKA IN VÅR VIDEO HÄR  Etsimme vastuullisia ja tarkkoja kuljettajia jotka omaavat hyvät asiakaspalvelutaidot / Älä odota, hae nyt!  >>> CHECKOUT VIDEOMME TÄSSÄ 

VIKTIGA FÖRÄNDRINGAR MELLAN ÅLAND & FASTA FINLAND samt ÅLAND & EU 2018!

TÄRKEÄ MUUTOS AHVENANMAAN SEKÄ MANNER-SUOMEN LIIKENTEESSÄ 2018!

Kotimaan kuljetukset

Kotimaanliikenne käsittää tavarakuljetukset Ahvenanmaan ja Manner-Suomen välillä. Näistä kuljetuksista noin 80 % suuntautuu Lounais-Suomen taajama-alueille tai sieltä Ahvenanmaalle.

Meillä on päivittäistä tavaralinjaliikennettä Turkuun, Helsinkiin, Lahteen ja Tampereelle.

Lisäksi meillä on säännöllinen tavaralinjaliikenne Pohjanmaalle kahdesti viikossa.

Muille paikkakunnille liikennöimme yhteistyökumppaneidemme välityksellä tai tilausliikenteenä. 

MUUTOKSIA KAUPANKÄYNNISSÄ AHVENANMAAN SEKÄ MANNER-SUOMEN VÄLILLÄ 2018

01.01.2018 lähtien on Ahvenanmaan kaupankäynnissä veron keräävä viranomainen Verohallinto, mikäli tuoja on merkittynä arvonlisäverovelvolliseksi rekisteriin.

Jotta arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröidyn asiakkaan lähetykset kulkevat viivytyksittä on hyvä varmistua että mainitut tiedot ovat merkittynä.

Mikäli joku tieto puuttuu olemme rahdinkuljettajana velvollisia pysäyttämään lähetyksen terminaaliimme selvitystä varten. Selvitystyöstä veloitamme erikseen joten on hyvä varmistaa että tarvittavat tiedot löytyvät merkittyinä. Näin voimme varmistaa kuljetuksen sujuvuuden, perille asti, ilman viiveitä. Selvitystyö 24€ / lähetys.

Lisätiedot Maarianhaminan Tulli puh. 0295 52 333 tai sähköposti atp.skattegrans@tulli.fi , www.tulli.fi sekä www.vero.fi

Rahtikirjassa/kuljetusdokumentissa tulee seuraavat tiedot ilmetä:

Lähettäjän tiedot 

Kuljetettava tuote sekä määrä

Vastaanottajan tiedot, LY tunnus sekä ALV REK