Aktuellt / Ajankohtaista

M/S Fjärdvägen är på dock v.7 och v.8 
Under dessa veckor kan det förkomma avvikelser i transporterna, vi hoppas ni har överseende med detta. Tveka inte att höra av er till oss för ev. frågor ang. era transporter! 

M/S Fjärdvägen telakalla viikko 7 ja 8.
Näinä viikkoina liikenteessä saattaa olla poikkeamia, toivomme teiltä ymmärrystä tähän. Älä epäröi ottaamaan meihin yhteyttä, jos teille herää kysymyksiä koskien kuljetuksianne.

Klicka här för att komma till info om aktuella nyheter!

Ajankohtaiset tiedotteet, klikkaa tästä!

Utrikestrafik

Största delen av våra utrikestransporter går till och från Sverige. Med hjälp av våra samarbetspartners har vi daglig godslinjetrafik från Sverige till Åland.

I Stockholmsområdet arbetar vi med vårt dotterbolag Axelsson-Transport AB vars terminal ligger i Johanneshov, ett stenkast från Globen i Stockholm.

Axelsson-Transport startade som ett familjeföretag och drivs idag av Verksamhetschef Patrik Wall, med 30 anställda och 32 fordon i olika storlekar. Deras affärsidé är logistiklösningar av tempererade produkter i Stockholm-Mälardalen för producenter och grossister från hela Sverige.

Axelsson-Transport har lång erfarenhet och kunskap om hur livsmedel ska hanteras i en transportkedja, antingen som direkttransport eller med omlastning i våra egna lokaler.

 

Kontaktuppgifter:

Axelsson Transport AB
Fållan 13
12162 JOHANNESHOV
www.axelsson-transport.se

Patrik Wall
Verksamhetschef
patrik@axellsson-transport.se

Robin Hedin
Avisering av gods

Telefon: 08-659 94 00
Fax:      08-648 25 77
E-post: boka@axelsson-transport.se

Till övriga orter sker transporterna i samarbete med samarbetspartners eller som beställningstrafik.