top of page

Transmarin tytäryhtiö laajentaa toimintaansa Ruotsissa

Ahvenanmaalaisen Transmar-konsernin Ruotsin tytäryhtiö, AX Transport AB laajentaa toimintaansa yritysostolla. Transmarin jakelutoiminnoista Tukholmassa vastaava, lämpösäädeltyjä varasto- ja logistiikkapalveluja tarjoava AX Transport AB on ostanut Tempcon Stockholm AB:n. Osapuolet ovat lisäksi solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan AX Transport vastaa pohjoismaisen kuljetuskonserni Tempconin kylmäkuljetus- ja logistiikkapalveluista Tukholman alueella.Sekä AX Transport AB että Tempcon Stockholm AB ovat vuodesta 2019 alkaen harjoittaneet kylmäkuljetustoimintaa Tukholman alueella. Yritykset ovat toimineet samassa kiinteistössä Tuna Gårdsvägenillä Tumbassa. Tempcon-konsernin ja AX Transport AB:n välisestä yhteistyöstä on nyt solmittu yhteistyösopimus samalla kun Tempcon Stockholm AB:n toiminnot, henkilökunta, ajoneuvot ja toimitilat ovat siirtyneet AX Transport AB:lle.


­Tämä uusi, strateginen yhteistyö tuntuu meistä erittäin hyvältä, sanoo AX Transportin toimitusjohtaja Henrik Lindahl. Jo nyt hyvin strukturoitu toimintamme jatkuu entisellään palvelutarjontamme samalla laajentuessa. Tempcon-konsernin kanssa solmimamme yhteistyösopimus avaa meille täysin uusia mahdollisuuksia nykyisten asiakassuhteittemme samanaikaisesti jatkuessa vakaalla pohjalla, Henrik Lindahl korostaa. AX Transport toimii myös Transmar-konsernin Ahvenanmaan ja Ruotsin välisten toimitusten terminaalina.


­Meillä on nyt yritysluovutuksen ja AX Transportin kanssa tehtävän strategisen yhteistyön ansiosta entistä paremmat edellytykset tehdä uusia ja laaja-alaisempia sopimuksia, sanoo Tempcon Groupin konsernijohtaja Christian Hallberg. Yhteiset lämpösäädeltyjen tuotteiden varasto-, terminaali- ja kuljetuspalvelumme sekä kapasiteettimme lisääntyvät merkittävästi Tukholman alueella.


Lisätietoja:

Henrik Lindahl, toimitusjohtaja, AX Transport AB, puh +46 705 101 740 tai sähköposti: henrik.lindahl@axtransport.se


Christian Hallberg, konsernijohtaja, Tempcon Group AB, puh. +46 729 647 688 tai sähköposti: christian.hallberg@tempcongroup.se


Comments


bottom of page