top of page
Transmar Lagring

Varastohallinta

Pystymme tarjoamaan tuotteiden kokonaisvaltaisen käsittelyn, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

​

Vastaanotto ja käsittely

​

Tuotteiden vastaanottohetkellä tarkistamme määrän ja lämpötilan jotta ne voidaan heti sijoittaa oikeaan säilytyslämpötilaan. Tuotteet lisätään varastonhallinta ohjelmaamme, josta te asiakkaana näette tuotteiden määrän, lämpötilan sekä sijainnin.


Varastoja valvotaan teknisesti ympäri vuorokauden, näin voimme antaa takuun sille että tuotteesi ovat valvonnassa vuoden jokaisena päivänä.

​

 

Pakkaus ja ulosajo

​

Tehtyäsi tilauksen keräämme valitsemasi tuotteet lavalle, käärien sen sitten siististi muoviin.
Seuraavaksi luomme pakkausluettelon, joka tallentuu varastonhallinta ohjelmaamme. Ohjelman avulla voit tulostaa itsellesi esimerkiksi laskupohjia laskutukseen. Rahtikirjat sekä keräyslistat tulostetaan ja toimitetaan asiakkaalle ulosajon yhteydessä.

 

Oiva-hymy

Tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaista varastointia asiakkaan tarpeen mukaan. Tilamme ovat hyväksyttyjä elintarvikkeiden käsittelyyn ja varastointiin eri lämpötiloissa.

​

Voimme toimia Naantalissa myös ensisaapumispaikkana elintarvikkeiden tuonnissa.

​

Tuotteet

​

  • Pakkasvarastointi

  • Viileävarastointi

  • Lähettäminen ja vastaanotot

  • Keräily

  • Uudelleen lavoitukset

  • Purut sekä lastaukset (kontit, autot)

  • Terminaalitoiminnot

 

Varastoasiakkaana voit itse hallita tuotteitasi nettiliittymän avulla. Näet varastosaldot ja hallitset tulevat sekä lähtevät lähetykset helposti. Samalla voit myös tilata kuljetukset varastoon/varastosta.

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Rautakatu 3
21100 Naantali
Puh. +358(0) 18 27 011
 

Myynti
Nils-Erik Persson
Puh. +358 20 1260606
Sähköposti: nils.persson@transmar.fi

 

Terminaalipäällikkö​
Kalle Ekström
Puh. +358 20 1260502
Sähköposti: kalle.ekstrom@transmar.fi

Asiakasportaali

Kirjaudu sisään asiakas sivuille klikkaamalla tätä linkkiä.

Auta meitä parantamaan asiakaskokemustasi

Löysitkö tältä sivulta etsimäsi?

bottom of page