top of page

Kuljetuspalveluidemme hintojen tarkistus

Transmar kuljetushinnat nousevat 1.10.2022

Kuluneen vuoden aikana ovat energia-ja palkkakustannukset, korjaus-ja huoltokulut sekä vakuutusmaksut nousseet merkittävästi. Sesonkiluontoisuus on myös edelleen korostunut viimeisen vuoden aikana, mikä nostaa kustannustasoa kapasiteettia varmistettaessa.


Viime aikojen merkittävästi kohonneiden kustannusten takia olemme pakotettuja tarkistamaan perusrahtihintojamme 1.10.2022 alkaen +8,8%.


Hintojen tarkistuksella varmistetaan mahdollisuus niille investoinneille, jotka tarvitaan vastataksemme asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä viranomaisten toiveisiin ja vaatimuksiin. Kohonneisiin kustannuksiin vaikuttavat, tuotantokustannusten lisäksi, halu varmistaa että voimme tarjota ammattitaitoista palvelua, nopeat aikataulut sekä riittävää kapasiteettia. Haluamme varmistaa palvelulle hyvänlaadun, jolla helpotetaan Teidän ja asiakkaidenne toimitusprosessia.


Transmar haluaa varmistua siitä, että palvelumme on mahdollisimman vaivatonta ja korkea laatuista käyttää. Haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin ja edelleen auttaa Teitä olemaan menestyksekkäitä omalla alallanne.


Ystävällisin terveisin


Transmar Ab

Nils-Erik Persson

Myyntijohtaja

Comments


bottom of page