top of page

Transmar on uusinut verkkosivunsa

Transmar-konserni on uusinut verkkosivunsa. Uusilla sivuilla on entistä enemmän yksityiskohtaista tietoa yrityksestä ja sen palveluista. Lisäksi sivustolta löytyvät Transmarin yritysesittely, joka kertoo myös yrityksen historiasta sekä uuden, henkilöstölle ja sidosryhmille suunnatun Tempen-lehden digitaalinen näköislehti. Uusittu sivusto on entistä selkeämpi ja sieltä löytyvät yritystietojen lisäksi nyt myös erilaiset tiedotteet. Asiakasportaali on linkitetty sivustolle samalla tavoin kuin verkkosivujen edellisessä versiossa.


Haluamme tällä uudistuksella antaa asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille meistä kiinnostuneille kattavamman ja aina saavutettavissa olevan kanavan, josta he saavat tietoja yrityksestämme ja sen palveluista. Lisäksi haluamme tiedottaa Transmar-konsernin ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista, sanoo toimitusjohtaja Mats Clemes.


Panostus sisältyy hankkeeseen, jolla lisäämme Transmarin näkyvyyttä ja markkinointia. Haluamme uusilla viestintätoimenpiteillä, jotka viime keväästä alkaen kattavat myös asiakas- ja sidosryhmälehden, lisätä uuden ulottuvuuden tapoihimme tehdä yhteistyötä asiakkaiden ja kaikkien yhteistyökumppaneittemme kanssa, Clemes lisää.


Uudet verkkosivut linkittyvät yrityksen sosiaalisen median Facebook, Instagram ja Linkedin -sivuihin, joita myös tullaan tulevaisuudessa päivittämään yrityksen viestinnän ja saavutettavuuden lisäämiseksi.


Uusi sivusto on kehitetty yhteistyössä mediayrityksen Oy HolmMediaData Ab ja graafisen alan yrityksen Oy Hausa Ab kanssa.

Kommentare


bottom of page