top of page

Sommarjobba hos oss!

Vi söker flera chaufförer för sommarvikariat till Transmar. Chaufförerna ska se till att olika typer av last – allt från livsmedel till läkemedel – kommer fram i tid. Om du har C eller CE-körkort och också är sugen på att lära dig nya saker, så kan det här vara platsen för dig! 


Sommarvikarieplatserna gäller främst för transporter lokalt på för våra linjer mellan Åland och det finländska fastlandet. Men det finns även platser för insamling med komprimatorbil, distribution lokalt och till skärgården, samt trafik mellan Åland och Sverige.  


Arbetet  består  av  skiftarbete  med  80  timmars  arbetstid  under  två  veckor.  Dina  arbetsskift  varierar beroende på vilken linje du ska köra. Vissa linjer innebär att du är ute på vägarna i en vecka, medan andra innebär att du kör morgon-, kvälls- eller nattskift eller har längre enstaka arbetsdagar. 


För din arbetsinsats betalar vi dig lön enligt kollektivavtalet för lastbilsbranschen. Vi erbjuder dessutom anställningsförmåner i form av lunch- och motionssedlar samt en omfattande företagshälsovård. 


Våra förväntningar:  


  • Du har C eller CE-kort med kod 95 

  • Du har en kundserviceinriktad attityd och vill lära dig nya saker 

  • Vi önskar att du ar goda digitala färdigheter och att du kanske tidigare har använt mobilläsare i ditt arbete.  

  • ADR kompetens och tidigare erfarenhter av att arbeta som chaufför är meriterande.  

Är du intresserad? Skicka CV till rekrytering@transmar.fi  Vid frågor kontakta:  

Lucas Granholm  

0201260691 

Comments


bottom of page